KOMPANIA

Kompania Industriale dhe Tregtare “ALMA KERAMIDI SH.A” u themelua në vitin 2014. Ajo është një kompani moderne industriale dhe tregtare që merret me prodhimin e tjegullave kompakte inovative. Vizioni i kompanisë është që të furnizojë tregjet greke dhe ndërkombëtare me tjegulla çatie të cilësisë së lartë, duke iu ofruar zgjidhjen e duhur dhe të përshtatshme për problemet tuaja lidhur me mbulimin e ndërtimit ose rinovimit.

“ALMA KERAMIDI SH.A” është projektuar për t'i bërë ballë të gjitha llojeve të motit, luhatjeve ekstreme të nxehta ose të ftohta dhe temperaturës, si dhe për të siguruar papërshkueshmëri të plotë e shtrimin në mënyrë të përkryer në çdo lloj çatie.

Që nga themelimi i saj, “ALMA KERAMIDI SH.A” ka krijuar dhe ka plotësuar me staf një Departament të Pavarur Kërkimi dhe Zhvillimi, i cili projekton, studion dhe përmirëson më tej cilësinë e tjegullave të çatisë “ALMA”, në bashkëpunim me qendrat e njohura kërkimore greke dhe ndërkombëtare, si dhe me institucionet akademike.

Për më tepër, kompania përdor një sistem të rreptë të kontrollit të prodhimit, i cili siguron që pllakat të jenë vazhdimisht të një cilësie të lartë, duke zvogëluar në të njëjtën kohë gjurmët ekologjike dhe duke treguar respekt të vërtetë ndaj burimeve natyrore dhe mjedisit.

Pasuria më e vyer e kompanisë sonë janë klientët e saj. Prandaj, është përparësia e jona që të krijojmë marrëdhënie bashkëpunimi të bazuara në besimin reciprok, integritetin dhe vazhdimësinë.

Ioannis V. Maliouris
CEO
TJEGULLA ALMA I&K SH.A

KONTAKT

  NAME

  EMAIL

  TELEPHONE

  MESSAGE

  4th Km Sindos-Chalastra
  P.C. 57300 Thessaloniki
  (0030) 2310 792 256
  info@almakeramidi.gr
  © 2015 · almakeramidi.gr · All rights reserved · A website by Artware